top of page
Projectmanagement vastgoed

Burgstate
projectmanagement.

Burgstate geeft bestemming aan ruimte.

Een gestroomlijnde aanpak

Met ons eigen ontwikkelde Bouw Management Systeem zorgen wij voor een gestroomlijnde aanpak en een vlekkeloze uitvoering van jouw projecten, van idee tot oplevering.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat het adviseren, coördineren en controleren van elk aspect van jouw bouwproject. Enkele van de processen die wij beheren en begeleiden zijn:

 

Bouwbesluitberekeningen, BENG en MPG berekeningen: Wij zorgen voor nauwkeurige berekeningen om te voldoen aan alle bouwvoorschriften en energieprestatie-eisen.

 

Stikstofdepositieberekeningen (Aeriusberekening): Ons team voert gedetailleerde stikstofdepositieberekeningen uit om de impact van uw project op het milieu te evalueren.

 

Calculatie (Aanneemsom, Budgetbepaling): Wij bieden deskundige calculaties om de haalbaarheid van jouw project te beoordelen en realistische budgetten vast te stellen.

 

Offertevergelijking (Controle aanbiedingsprijzen): Wij voeren grondige offertevergelijkingen uit om ervoor te zorgen dat er een bewuste keuze in prijs-kwaliteitverhouding kan worden gemaakt voor een project.

 

Aanbesteding: Onze ervaren team begeleidt het volledige aanbestedingsproces om ervoor te zorgen dat een project wordt uitgevoerd door gekwalificeerde en betrouwbare partijen.

Planning (Organisatie, uitvoering, beslissingen): Wij stellen gedetailleerde plannen op en coördineren de uitvoering van een project, waarbij we rekening houden met alle betrokken partijen en besluitvormingsprocessen.

 

Financiële informatie (Termijnbetalingen, Meer- en Minderwerken): Ons systeem biedt transparante en nauwkeurige financiële informatie, inclusief termijnbetalingen en de afhandeling van meer- en minderwerk.

 

Brandveiligheid en Milieu: Wij waarborgen de naleving van brandveiligheidsvoorschriften en milieuwetgeving om de veiligheid en duurzaamheid van een project te garanderen.

 

Bouwbegeleiding en directievoering: Ons ervaren team biedt deskundige begeleiding en directievoering tijdens alle fasen van de bouw, inclusief vooropnames, opleveringen en controle van onderhoudstermijnen.

 

Bouwkwaliteitsborging: Wij staan garant voor de hoogste bouwkwaliteit door middel van strikte kwaliteitsborgingsmaatregelen gedurende het gehele project.

 

Cradle to Cradle: Wij streven naar duurzaamheid en circulariteit in al onze projecten, waarbij we de principes van Cradle to Cradle integreren in ons werk.

Vastgoed renovatie

Ontdek wat Burgstate nog meer te bieden heeft!

bottom of page