top of page
Architect Limburg

Architectuur
en tekenwerk. 

Burgstate geeft bestemming aan ruimte.

Focus op design om de wensen van onze klanten te realiseren

Bij Burgstate nemen we het ontwerp van onze projecten uiterst serieus. Met onze eigen architect in huis kunnen we snel en effectief handelen om de beste resultaten te behalen. Onze focus ligt op het creëren van gebouwen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en inspirerend.

Ons ervaren ontwerpteam streeft naar creativiteit en originaliteit in elke fase van het ontwerpproces. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en om te zetten in tastbare ontwerpen die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen.

 

Bij al onze woningen, kantoren, bedrijfsruimtes of publieke voorzieningen gaan we voor een positieve impact op de omgeving. Onze projecten worden gekenmerkt door slim ruimtegebruik, innovatieve materialen en aandacht voor detail, wat resulteert in gebouwen die zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend zijn.

Door onze focus op design en onze interne expertise kunnen we flexibel inspelen op de wensen van onze klanten en hoogwaardige projecten leveren die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn

 

Burgstate gaat voor goed ontworpen gebouwen die de kwaliteit van leven verbeteren en een blijvende indruk achterlaten!

Naast de architectuur voor zowel woning- als utiliteitsprojecten verzorgen we met onze deskundigheid, toewijding en nauwgezette aandacht voor detail ook het volledige tekenwerk voor verschillende doeleinden, waaronder (omgevings)vergunningsaanvragen, constructiewerken en bouwkundige uitvoeringen.

Onze diensten omvatten een breed scala aan tekenwerk, waaronder:

 

 1. Uitwerken van schetsplannen: Van voorlopige tot definitieve ontwerpen, wij zorgen voor gedetailleerde uitwerkingen van ideeën en concepten.
   

 2. Bestektekeningen: Onze ervaren team maakt nauwkeurige bestektekeningen die voldoen aan alle vereisten en normen.
   

 3. Opstellen van bouwkundig bestek: Het opstellen van een gedetailleerd bouwkundig bestek voor een soepele uitvoering van het project.
   

 4. Bouwbesluittoetsing, BENG- en MPG-berekeningen: Onze expertise omvat ook het uitvoeren van Bouwbesluittoetsingen en het maken van energieprestatieberekeningen (BENG) en milieuprestatieberekeningen (MPG) om aan alle wettelijke eisen te voldoen.
   

 5. Werktekeningen en kozijnstaten: Gedetailleerde werk- en kozijntekeningen voor een vlotte uitvoering van een project.
   

 6. Detailtekeningen: Onze gedetailleerde tekeningen bieden een diepgaand inzicht in elk aspect van het project, waardoor een nauwkeurige uitvoering mogelijk is.
   

 7. 3D impressies en presentatietekeningen: Wij creëren hoogwaardige 3D impressies en presentatietekeningen om een project tot leven te brengen en de visie te communiceren.
   

 8. Invullen/indienen van een (omgevings)vergunning: Wij nemen de administratieve last over door het invullen en indienen van aanvraagformulieren via het Omgevingsloket, van idee tot vergunningverlening.
   

 9. Verkooptekeningen (Verkoopfolder): Onze professionele verkooptekeningen en verkoopfolders helpen bij het effectief presenteren van een project aan potentiële kopers en/of huurders.

Duurzaamheid in vastgoed

Ontdek wat Burgstate nog meer te bieden heeft!

bottom of page