top of page

Onze
projecten. 

Burgstate geeft bestemming aan ruimte.

Projecten realiseren die een positieve impact hebben op Limburg

Burgstate kijkt voortdurend naar de toekomst en we willen onze aanwezigheid in Limburg verder uitbreiden met spannende nieuwe projecten. We hebben een ambitieuze visie op de ontwikkeling van de regio en zijn van plan om onze expertise en innovatieve benadering in te zetten om bij te dragen aan duurzame groei en welvaart.

Onze toekomstige projecten omvatten een breed scala aan initiatieven, variërend van de ontwikkeling van moderne kantoorruimtes tot het realiseren van kwalitatieve woningen en utiliteitsgebouwen die voldoen aan de behoeften van de gemeenschap. We willen uitvoering geven aan projecten die niet alleen architectonisch indrukwekkend zijn, maar ook bijdragen aan het versterken van de lokale economie en het verbeteren van de levenskwaliteit van de gebruikers.

Met een focus op duurzaamheid, innovatie en samenwerking met lokale belanghebbenden, zijn we vastbesloten om toekomstige projecten te realiseren die een positieve impact hebben op Limburg.

Samen bouwen aan de toekomst

Nieuwe projecten

Trots op onze projecten

Ontdek de successen van Burgstate aan de hand van onze gerealiseerde projecten. Hier presenteren we een overzicht van de projecten die we hebben voltooid in diverse sectoren, waaronder projectontwikkeling, duurzaam bouwen, renovatie en nieuwbouw. Van moderne kantoorgebouwen tot duurzame woningen en utiliteitsgebouwen: elk project illustreert onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Bekijk onze portfolio om een indruk te krijgen van de diversiteit en het vakmanschap van onze gerealiseerde projecten.

Portfolio projectontwikkeling

Gerealiseerde projecten